största gåvan du kan ge till ditt barn är självförtroendeVi förstår hur du tänker, hur kan judo och jujutsu ge mitt barn bättre självförtroende, prestera bättre socialt, uppleva framgångar både på träningen, i skolan och med sina kamrater?

Mitt namn är Magnus Cederblad och jag har deltagit i barnens utveckling på klubben i mer än 20 år. Då jag själv vunnit stora mästerskap på EM, NM och SM nivå så vet jag vikten av att träna rätt, disciplin och att ha en strategisk plan för att nå sina mål. Vi arbetar med barnen för att de skall bygga upp sitt självförtroende, ta ansvar för sin utveckling inom judo och för att nå sina mål. Detta är byggstenar för att nå framgång även utanför träningsvärlden.

Judo är en fantastisk form av rörelseglädje för hela kroppen och som barn verkligen tycker är roligt. Vi övar mycket kondition och smidighetsträning via lekar samt judons grundprinciper som ödmjukhet, disciplin och att lyssna på instruktören för att barnen ska utvecklas maximalt. Detta är grundpelare som barnen behöver i skolan och med kompisarna på fritiden.

Alla är välkomna till oss.

Vi diskriminerar ingen utan är du 10 år gammal eller äldre och inte börjat tränat i klubben vid 7års åldern så är du precis lika välkommen till oss som alla andra nybörjare. Många klubbar tillåter inte att barn får börja träna då de är lite äldre och barnen redan är uppdelade i ett A och B lag. Vi har inga A och B lag då vi anser att alla ska få samma chans till meningsfull fritid och om de efter att ha tränat hos oss vill tävla så får de gärna göra det men det är inget krav.

Vill du att ditt barn ska få en meningsfull träning på sin fritid välj då Suginoharyu- Vi välkomnar alla till vår klubb.

Kontakta oss nu för att börja träna. 

Postmaster [at] suginoharyu.com