klubbnyheter 201712-09-17
Team Suginoharyu: Anne Öberg, Micael Öberg, Julia Hamilton, Sara Cederblad, Magnus Cederblad. Riksfortbildning 9-10 september, 2017 i Lindesberg på temat:

Från nybörjare till elit – lansering av svensk judos strategi & nya utvecklingstrappa för judoutövare.
Under två fullspäckade dagar med stjärninstruktörerna och Svensk Judos rådgivare Jane Bridge (8 dan), vice president av Europeiska Judoförbudet, och Professor Michail Tonkonogi (2 dan), professor i medicinsk vetenskap, får du en inblick i svensk judos nya utvecklingstrappa och strategi för att åldersanpassad träning.

I denna kurs varvar vi teori och träningslära för de olika ålderskategorierna. Vi ger dig kunskap och verktyg för hur du kan motivera dina judoelever med åldersanpassad träning för att ge dem bäst teknik, fysik, hälsa, prestation och individuell utveckling. Vi kommer även att bjuda in er till dialog för att vi tillsammans skall kunna utforma det mest effektiva sättet att sprida denna nya utvecklingstrappa och öka kunskapen hos alla våra judoklubbar runt om i landet.

Denna utbildning är delvis utvecklad från de utvärderingar som ni gett under de senaste två åren då Sveriges judoinstruktörer har efterfrågat mer konkreta tips på vad som skall tränas i olika åldrar och hur teknisk och fysisk träning kompletterar varandra för att ge maximal utveckling på judomattan. Många har just efterfrågat ytterligare utbildning med Jane Bridge och Michail Tonkonogi.
team suginoharyu judo jujutsu kickboxning

14-08-17 Ett träningspass pass på Gran Canaria i Maspalomas sanddyner. Det är viktigt att upprätthålla sin rörlighet. Försök att stretcha varann dag även om du är på semester.

kanarieöarnas jujutsu maspalomas

14-08-17 Magnus Cederblad laddar upp utan för träningshallen i Pajulahti Olympic Training Center.

hokutoryu
14-08-17 Jag överlämnade en signerad Russian Ninja poster till min vän Auvo Niiniketo. Vi har känt varandra i nästan 40 år. Vi har tränat tillsammans, gått livvaktsutbildning och träffats på olika internationella träningsläger under åren. Han är den högst graderade inom stilen Hokutoryu Jujutsu. Han har 10 Dan och tituleras Soke, stilgrundare. Han har även en omfattande livvaktsverksamhet både nationellt och internationellt.
auvo hokutoryu

14-08-17 Olympiskaträningscentret i Pajulahti Finland. Min gamla vän, Admiral Timo Hirvonen (Finska Marinen). Vi träffades i slutet av 70- talet för första gången. Han är en officer och en gentleman. En teknisk och hård jujutsuka och en toppen bra instruktör. Får ni möjligheten att träna med honom så tag chansen.
timo_hokutoryu
09-08-17 hokutoryu-suginoharyu

Hokutoryu jujutsu sommarläger i Pajulanhti Olympiska Träningscenter
22-06-17  Svenska mästerskapen i Judo 2017.
John Andersson tilldelades Svenska Judoförbundet's högsta förtjänsttecken. Rickard Swarring och Daniel Johansson tilldelades förtjänsttecken (2). Styrelsen gratulerar.

john_andersson
judofortecken

06-06-17 30-års firande i Hagaparken.
Tack alla ni som kom och förgyllde denna dag. Nu siktar vi på 40års-jubileet. Magnus
jubileum_haga_parken

Här kommer en film från jubileet:-)
jubileum
 
06-06-17 Ordförande avtackar Hanna Bengtsson för hennes engagemang med juniorerna.
hanna

05-06-17  Grattis önskar Stockholm judo och jujutsu dojo till alla barn och vuxna som genomförde fantastiska graderingar. Vi ses igen i höst 
gradering barn judo
gradering jujutsujujutsujujutsu judo
judo_barn
jujutsu_judo_gradering

12-05-22 Sommarträningen drar igång med start måndagen den 5 juni. Det blir träning på måndagar (BJJ) (18.30-19.30) tisdagar (Jujutsu) samt torsdagar (judo) mellan kl 18.30-20.00. Sommarträningen håller på fram till torsdagen den 17 augusti. Kostnaden är 800 kr och betalas kontant i receptionen i dojon.
Alla bältesfärger är välkomna.


12-05-17  Klubben firar 30 år med firande i Hagaparken lördagen den 3 juni klockan 14.00. Vi har picknick 123 meter framför koppartältet på gräsmattan, tag gärna med nära och kära. Välkomna! Anmäl gärna intresse till Magnus så vi vet hur många som kommer.

haga parken

29-03-17  Hokutoryu Summer camp 30 juni-2 juli- 2017hokutoryu
Magnus kommer att instruera på Finska Hokutoryus jujutsu läger i sommar. Mer info finns i dojon,
eller via denna länk
http://hokutoryu.com/images/summercamp2017.pdf
OBS, all info kring lägret finns via länken samt hur bokning av boende går till.


29-03-17 Vilken tränare vi har i klubben!!

Svenska Jujutsufederationen har delat ut högsta förtjänsttecknet i guld i helgen till Magnus. Magnus får detta förtjänsttecken från federationen för att uppmärksamma att han delgivit sina kunskaper som en engagerad tränare både nationellt samt internationellt i hela 37 år.
svenska jujutsuförbundet
Stort grattis önskar Stockholms jujutsu och judo dojo
07-02-17  TEAM SUGINOHARYU BJJ
Clauber Santana 2 dan BJJ kommer att hålla i måndagsträningen kl 19.30-20.30. Pris BJJ se schema priser till vänster.  
07-02-17  TEAM SUGINOHARYU BJJ
Äntligen dags för BJJ på klubben.  Clauber Santana 2 dan BJJ höll kvällens bejublade pass i Brasiliansk jujutsu.
BJJ
07-02-17 Guld Dag Detter, Brons Martin Andersson och  Tommy Ekenberg i Veteranklassen Södra Judo Open, newaza
newaza


07-02-17 Julia Hamilton och Caroline Bergström tog Bronsmedalj vid Svenska mästerskapen i judokata. Stort grattis tjejer.

judo
07-02-17 Stockholms Internationella restaurangskola tränar judo och jujutsu med Magnus.

judo
31-01-17  Måndagen den 6:e februai kommer Newaza experten Clauber Santana 2 Dan BJJ att träna oss på klubben kl 19:30-20.30. Välkomna
Kolla in Clauber in denna BJJ video

https://vimeo.com/93277647
31-01-17 Svenska mästare i Jujutsu Magnus Cederblad och Ashkan Pouya
jujutsu

intervju med askan finns här från Aftonbladet jnuari 2017
gamla klubbnyheter finns här