Judo Kataläger på Åland med Kata-strof stockholm 

kata_strof_stockholm_alandslager

Kataläger Åland hösten 2012


Deltagare


IK Södra: Thomas Rundqvist, André Jaoui, Christer Cederborg


Stockholm Judo Klubb: Julia Pustovitova, Helena Mellström, Caroline Wannehed Bergström, Christine Broman Wahlström, Anders Thöyrä.


Stockholm Judo & Jujutsu dojo: Peter Wallin, Björn Öpik, Daniel Johansson, Micael Öberg.


Fredag 19/10-12

Resan börjar på fredag eftermiddag vid londonviaduktens terminal, de tappra kata-strof medlemmarna träffas upp och begav sig i gemensam trupp över Östersjön med sikte på Mariehamn.

På båten så förtärdes det mat och dryck samt det spelades upp mycket kata inspirerat material i konferensrummet under båtfärden.

Ankomst vid 23:40 lokal tid så var det snabb inhusering i dojon. De som bodde på hotell gjorde ett snabbt försök på det Åländska utelivet innan sängdags.


Lördag 20/10-12

Lördagens träningar börjar vid kl 10:00 dagen var uppdelad i två pass fm och em. Det tränades på flitigt och man fick chans att se många fina kator bla. Nage no kata, Katame no kata och Goshin jutsu no kata, samt ett tappert försök att sprida den fina konsten i jigo waza!

Lördagens träning avslutades med bastubad och god middag som Ålands Judoklubb lagat med ett speciellt tack till Eva Fellman som stod för den trevliga måltiden. Det bjöds på mycket skratt och roligheter under kvällens gång men den slutade tidigt då samtliga var trötta efter dagens träningspass.


Söndag 21/10-12

Söndagen började även den kl 10:00 och träningen höll på fram till ett tiden då det var dags att bege sig mot båten för hemfärd.

Ett trött men glatt Kata-strof gäng tog sig ombord med sikte på buffén. Resten av hemfärden var en blandad kompott av tax-free, tupplurar, frågesport, blackjack, live musik och trevliga konversationer.

Väl framme vid londonviadukten så spreds alla deltagare från helgens läger med sikte på nya äventyr.


Stort tack till Thomas Rundqvist, Micael Öberg och framför allt Åland Judoklubb för detta underbart härliga läger.